God Jul och ett Gott Nytt år!

För Absalons del har 2016 varit ett år med en positiv utveckling där vi tillsammans med kunder och partners tagit fram många nya lösningar, som kommer användare till nytta i sitt dagliga arbete.

Microsoft har också med sin nya Dynamics 365-release tagit ett stort kliv med den produkt vi specialiserat oss på och vi har under hösten varit med och utvärderat den nya releasen.

Inför 2017 ser vi fram emot att med alla er tillsammans ta fram lösningar som nyttjar det bästa inom hur man kan utvecklas inom Marknad, Sälj och Service och gärna med de nya lösningar som Absalon tar fram, men också de spännande möjligheterna som Microsofts initiativ inom Artificiell Intelligens inom CRM kan tillföra användarna.

Trots att det för många företag varit ett utvecklande år så finns det människor och platser på jorden, inte alltför långt ifrån oss, där det pågår krig och förödelse och många människor drivs på flykt. Absalon har i år valt att skänka 50 katastrofpaket genom Unicef till människor som är på flykt, istället för att lägga tid och pengar på julhälsningar och julgåvor. Vill man som privatperson eller företag också se vad man kan göra så finns här många möjligheter: https://unicef.se/gavoshop?version=b

Vi önskar er en riktigt God Jul och ser fram emot ett Gott 2017 då vi kan fortsätta att arbeta ihop!

Team Absalon

Directing,
Creating &
Executing
YOUR Business!